Produkter för laktoferrin 95 (4)

L-Lysin

L-Lysin

L-Lysin HCl, fermenterad, anti-klumpmedel
Natriumlaktat

Natriumlaktat

är en natriumsalt av mjölksyra. Natriumlaktat tillhör gruppen av fuktgivande ämnen för huden, som bevarar hudens egen fukt och bidrar till ett något surt pH-värde. Ämnena (glycerin, urea och organiska syror) bildar tillsammans Natural Moisturizing Factor (NMF). I EU är natriumlaktat känt som livsmedelstillsats E 325. Saltet är lättlösligt i vatten. Vätskan är nästan färglös och nästan utan doft eller smak. Natriumlaktat finns också i olika koncentrationer (50 % / 60 %), på begäran med justerat pH-värde. Kvaliteter: 50%, 50% pH 5.5, 60% Utseende: klar till vit CAS-nummer: 72-17-3 INCI: Natriumlaktat Hållbarhet: 2 år Förvaring: bör förvaras på en sval, torr och ljusskyddad plats, i förseglad förpackning
L-Selenometionin

L-Selenometionin

L-Selenometionin 0,5 %
D-Panthenol

D-Panthenol

D-Panthenol eller Dexpanthenol är en föregångare till vitamin B och en till pantotensyra tillhörande alkohol. Den viskösa, gulaktiga till klara produkten produceras syntetiskt. Den är känslig för högre temperaturer och bör bearbetas vid ett pH-värde mellan fyra och sex. D-Panthenol är lättlöslig i vatten och etanol och är olöslig i fetter och oljor. Människokroppen omvandlar D-Panthenol till vitamin B5. CAS-nummer: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Hållbarhet: 2 år Lagring: bör förvaras på en sval, torr och ljusskyddad plats i originalförpackning